En Çok Kullanılan Fabric İçin Bazı Minecraft Modları

Bu Sayfada Minecraft Oyununda Fabric İçin Yapılmış Olan En Çok Kullanılan Minecraft Modlarını Derledim.

Fabric Nedir:Fabric,Minecraft Oyununa Mod Kurmamızı Sağlayan Bir Programdır.Fabric'in Nasıl İndirileceğini Yada Nasıl Mod Kurulacağını Anlattım.Tıklayıp Bakabilirsiniz. 

Optifine:Minecraft'taki FPS'nizi Ciddi Ölçüde Artırıcak Bir Moddur.Bu Mod Sayesinde Yeni Çok İşe Yarayacak Oyun Seçenekleri Eklemektedir.Mesela;Dinamik Işıklar Ayarını Ekler.Bu Ayar Açık İken Elinizde Işık Saçan Bir Eşya Taşırsanız Etrafınız Bloku Koymasanız Bile Etraf Aydınlanacaktır.Sisleri Kaldırabilirsiniz.Ve En Önemlisi Shader Kurabilirsiniz.Shader Modları Oyunun Grafiklerini Ciddi Ölçüde Arttırır.Ve Bunun Gibi İşe Yarayacak Bir Sürü Şey Ekler.  

Just Enough İtems:Bu Mod Sayesinde Oyundaki Bütün Eşyaların,Blokların Nasıl Yapılacağını Görebilirsiniz.Hatta Eğer Mod Kurduysanız Modlarla Beraber Gelen Eşyalarında Nasıl Yapılacağını Gösterir.Envanterinize Girdiğinizde Sağ Tarafta İstediğiniz Eşyaya Tıklayarak Nasıl Yapılacağını Öğrnebilirsiniz.Oyuna Yeni Başlayanlar İçin Birebir! 

The Twilight Forest:Bu Mod Oyununuza Bir Sürü Yeni Canlılar,Eşyalar,Bloklar,Kılıçlar,Zırhlar ve Kocaman Yeni Bir Dünya Ekler.Bu Yeni Dünyada Çok Güçlü Zırhlar Bulabilir,Güçlü Bosslar İle Savaşabilir ve Yeni Canlılar Görebilirsiniz.Portalının Yapımıda Çok Kolaydır! 2x2 Blokluk Bir Alan Kazın.Kazdığınız Yere Su Koyun Ve Kazdığınız Yerin Etrafını Rastgele Çiçeklerle Kaplayın.Hangi Çiçek Olduğunun Önemi Yoktur.Ve Son Olarak Bu Suya 1 Adet Elmas Atın.Portalınız Hazır. 

BetterEnd:Eğer Sizde "Yıllardır End Aynı.Hiçbir Güncelleme Gelmedi End'e." diyorsanız Bu Mod Tam Olarak Size Göre.Bu Moddan Sonra End'i Tanıyamayacaksınız.Bu Mod End'e Bir Sürü Yeni Biyom ve Canlılar Ekler.Eski Sıkıcı End'den Daha İyi Olduğu Kesin.

Sodium:Optifine Benzeri Optimizasyonu İyileştiren,FPS'nizi Arttıran Bir Moddur.Bu Mod Oyuna Yeni Ayarlar Ekler.Optifine Kadar Olmasada Optimizasyon Olarak İşe Yarar.

İmmersive Portals:Bu Mod Sayesinde Oyununuzda Portallardan Geçerkenki Bekleme Ekranı Kalkıcak ve Dünyalar Arasında Takılmadan Pürüzsüz Bir Geçiş Yapabilceksiniz.Aynı Zamanda Portallarınızıa İstediğiniz Gibi Yapabilceksiniz.Yani İsterseniz Yatay Portal Yapabilirsiniz!

Mo' Structures: Bu Mod Oyununuza Bir Sürü Yeni Bina Ekler.Yani Mesela Ormanda Ağaç Kırarken Karşınıza Bir Ağaç Ev Çıkabilir.Yada Dağda Gezerken Karşınıza Dağda Yapılmış Bir Bina Çıkabilir.Bu Mod Sayesinde Oyununuzda Açık Dünyada Yağmalanabilcek Yepyeni Binalar Eklenmiş Olacak!

YouTubeLinkLink
YouTubeLinkLink